LOPPUVUODEN PARAS TARJOUS!

ESABIN UUSI PULSSIKONE! Aristo500ix / Robust Feed Pulse

Kysy tarjousta: https://www.hitsaustekniikka.com/lomake.html?id=21...

tai 0400-718505

ESAB on juuri tuonut markkinoille Robust Feed Pulsen ja U6:n yhdessä uuden Aristo® 500ix -virtalähteen kanssa. PULSSIRATKAISUT Jos haluat pulssi-MIG:n tuottavuusetuja, mutta epäröit vaativan sovelluksen takia, rentoudu - raskaan teollisuuden Aristo 500ix selviytyy siitä helposti. MIG-ominaisuudet: Minimoi roiskeiden määrän sekä vähentää hitsauksen jälkeistä puhdistusta.Hitsien ulkonäkö ja profiili, tärkeä tekijä, kun käyttäjät arvostavat hyvän näköisiä hitsisaumoja.Asentohitsaukset korkeammalla hitsausnopeudella.Hitsaa ohuemmat materiaalit ilman läpipalamista tai vääntymistä. Lisää tuottavuutta ja pienentää hävikkiä.Yksi halkaisijaltaan suurempi alumiinilanka laajemalle materiaalipaksuusalueelle.Hallitse lämmöntuontia mekaanisten ominaisuuksien säilyttämiseksi samalla kun lisäät erityisesti hitsausnopeutta ruostumattomalla teräksellä. ROBUST FEED U6 Robust Feed U6 tarjoaa kaikki premiumtasoiset edut syöttölaitepaketissa, jossa on alan ainoa IP44- luokitus - parempaa suojaa likaa, mutaa, roiskeita vastaan ja jopa sateelta. Lisäksi luokkansa paras ergonomia ja nostovaihtoehtoja. Saat langansyöttölaitteen, joka toimii ennen kaikkia muita. Paketti sisältää: virtalähteen, vesijäähdytyslaitteen, vaunun, välikaapeli 2 m, langansyöttölaitteen, PSF 420w Expert 4 m pistoolin ja kasauksen tehtaallaWALLIUS 1800i ja i2000 Mig / puikko / Yhdistelmäkoneet taas saatavilla!

Wallius hitsausinvertterit ovat erittäin tehokkaita ja kevyitä monitoimi hitsauskoneita harrastus ja ammattikäyttöön.

Wallius i1800 ja i2000 koneiden kolme hitsausmenetelmää (Mig, Puikko ja Tig) takaa oikean menetelmän lähes kaikissa korjaushitsauksissa. Pieni koko ja paino
sekä suuri teho ovat koneiden vahvoja ominaisuuksia.

i2000 koneessa on helppokäyttöiset digitaaliset valikot ja mahdollisuus myös alumiinin mig hitsaukseen!

Nyt uusi mallisto saatavilla 3 vuoden takuulla!

SAVAGE A40 automaattimaski hitsaus/hionta toiminnolla nyt saatavilla!

Ulkoinen tummuuden säätö välillä DIN 9–13 ja optinen luokka 1/1/1/2. Viive ja herkkyys voidaan säätää sisäpuolelta.Neljä valokaarianturia herkemmälle automaattiselle tummennukselle.

Leveämpi katselukulma ja laajempi 100 x 50 mm:n katselualue, joka tarjoaa leveän näkökentän ja paremman tilatietoisuuden.Herkkyydensäätö on sopeutuva ominaisuus, josta on hyötyä, kun hitsataan matalan virran TIG:illä, jolloin linssi reagoi paremmin tummempaan valokaareen.

Viiveensäädöllä hitsaaja voi määrittää, kauanko linssi pysyy tummana hitsausvalokaaren sammuttua. Lyhyt viive nopeuttaa työntekoa silloitettaessa ja pitempi viive soveltuu hitsaukseen suurella virralla.Ulkoisesti aktivoitava hiontapainike. Tummuusasteen DIN 4 hiontatila.TrueColortakaa kirkkaamman näkymän ja paremmat värit.

Tarjous 125,-€ (sis ALV24%)


ESAB Tig 2200i AC/DC TA34 paneelilla /


vesijäähdytyksellä, kärryllä ja Albee Argon kaasupullolla on hitsausalan ammattilaisen valinta numero 1 !!!


Kysy tarjousta! Koko Esabin tuotevalikoima suoraan jälleenmyyjältä!


Myös erittäin kilpailukykyiset hitsauskaasut, lisäaineet ja muut hitsausalan tarpeet löydät meiltä.

NYT Saatavilla uusi AC/DC tig malli Ceboralta!

WIN -TIG 180 AC/DC M

Katso tästä koneen esite ja tekniset tiedot!

Kysy tarjousta!